Panoven in Zevenaar

 

Panoven in Zevenaar

Op Buitengoed de Panoven in Zevenaar vlakbij Arnhem/Nijmegen en bij het Duitse grensgebied met Elten, kunt u een unieke beleving aangaan met bijzonder overnachten in Duurzame natuurlodges gelegen op een voormalig dakpan-en steenfabriekje in een mooi dijklandschap.

Het industrieel erfgoed de Panoven dateert uit 1850 en telt nog zo’n 10 ha. De kleibeleving staat hier centraal en kunt u zelf een steen maken, het ambacht herbeleven, rijden in de historische locomotief en overnachten in een 8-kantige natuurlodge ( lijkend op de steenoven), gemaakt van EPS, met gevoel van klei en steen.Ieder vertrek is bijna energie neutraal, waarbij de lichaamswarmte van iedere bezoeker een soort van eigen kacheltje is. Het totale concept heeft ook 2 jaar terug een innovatieprijs gewonnen op duurzaamheid en energiezuinigheid. Iets waar de Panoven erg trots op is. De samenwerking met het Veerhuis in Volendam zullen we dan ook in de toekomst graag voortzetten.

Bent u geïnteresseerd om in zo’n huisje met uw gezin of zakelijke groep te overnachten en een unieke beleving aan te gaan? Boek dan op www.panoven.nl (of bel met 0316-523520) een bijzondere overnachting en geniet van de streekproducten die wij in ons restaurant serveren.